Από το Blogger.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Έκθεση/ 4o Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας – 2η Ανακοίνωση

12:45 π.μ. - By Γιώργος Γώγουλος 0

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Έκθεση/ 4ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας (http://ekthesi-mathitikis-dimiourgias.blogspot.gr/) θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) στο παλιό λιμάνι των Χανίων, την Πέμπτη 3, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014. Πέρυσι με μεγάλη επιτυχία παρακολουθήσαμε και συμμετείχαμε σε μια γιορτή δημιουργίας και έκφρασης των μαθητών μας.
Το φετινό Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) θα διεξαχθεί στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στο Αγρίνιο, στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στη Λάρισα, στη Μυτιλήνη, στη Ξάνθη, στην Πάτρα και στη Ρόδο την Πέμπτη 3, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014.
Η κοινή μέρα όλων των πόλεων θα είναι η Παρασκευή 4 Απριλίου, όταν στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθούν όλες οι πόλεις με τηλεδιάσκεψη.
Η έκθεση παραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και Ρεθύμνου και συμμετοχή του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Χανίων και θα είναι ανοικτή στο κοινό.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κα.Π). Επιπρόσθετα, φέτος, έχουμε την υποστήριξη της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος (Ε.Π.Ε), της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ε.Π.Υ) και της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Ε.Τ.Π.Ε).
Κατά τη διάρκεια και παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργούν αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες, δράσεις ενημερώσης και βιωματικά εργαστήρια.

Ανάρτηση των έργων

Η ανάρτηση των έργων υλοποιείται ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στο ιστολόγιο του blogger: http://ekthesi-mathitikis-dimiourgias.blogspot.com/ στην επιλογή «Έκθεση 2013-14».
•Χρήσιμο είναι τα έργα των μαθητών να έχουν αναρτηθεί μέχρι την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014.

Το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, αρ. απόφ. 198418/Γ7/24-12-2013.

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση...

0 σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προγραμματισμός

Ανακοινώσεις Γραφείου Τύπου ΥΠΑΙΘ

Εκδηλώσεις/Δράσεις/Επιμόρφωση ΥΠΑΙΘ

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Esos.gr Rss Feed

back to top