Από το Blogger.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Βιωματικό σεμινάριο - εργαστήριο animation

12:36 μ.μ. - By Γιώργος Γώγουλος 0

To εργαστήριο – βιωματικό σεμινάριο animation 10 ωρών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, από τις 9:30 - 14:30 στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του 5ου Γυμνασίου Χανίων, στη Νέα Χώρα. Όπως περιγράφεται και στην πρόσκληση η συμμετοχή σας προϋποθέτει και την παρουσία 2 μαθητών από τμήματα του σχολείου σας.Αφορά σε μία βιωματική προσέγγιση της διαδικασίας δημιουργίας κινούμενης εικόνας (animation).

Χρήσιμο θα είναι να ενημερωθούν οι γονείς των μαθητών και να φροντίσετε να έχετε υπεύθυνες δηλώσεις για τη συμμετοχή τους.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης στα πλαίσια της δράσης cine-μαθήματα και εκπαιδευτές τον Σπύρο Σιάκα, Σχολικό Σύμβουλο – Σκηνοθέτη animation, και τον Ματθαίο Φραντζεσκάκη.

Σημειώσεις
  • Το εργαστήριο αφορά μεικτές ομάδες (1 εκπαιδευτικός και 2 μαθητές ανά σχολείο) με σαφή προσαματολισμό στην εφαρμογή της δράσης στη σχολική τάξη
  • Θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες 9:30 – 2:30, Σάββατο και Κυριακή σε σχολική μονάδα και εργαστήριο πληροφορικής της πόλης
  • Θα επιχειρηθεί ισοκατανομή των συμμετεχόντων σε Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ.
  • Σε περίπτωση περισσοτέρων συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί κλήρωση
Πληροφορίες για το εργαστήριο και τους εκπαιδευτές (αρχείο)

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση...

0 σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προγραμματισμός

Ανακοινώσεις Γραφείου Τύπου ΥΠΑΙΘ

Εκδηλώσεις/Δράσεις/Επιμόρφωση ΥΠΑΙΘ

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Esos.gr Rss Feed

back to top