Από το Blogger.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Eυρωπαϊκός διαγωνισμός ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού

8:10 π.μ. - By Γιώργος Γώγουλος 0

Την προαγωγή της δημιουργίας παιχνιδιών που μπορούν να αξιοποιηθούν από την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις έχει ως στόχο ο 2ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καλύτερου Ηλεκτρονικού Εκπαιδευτικού Παιχνιδιού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου LUDUS, από 7 Φεβρουαρίου έως 15 Απριλίου 2011. 
Παράλληλα, Ανοιχτό Εργαστήρι Μάθησης για τα Ηλεκτρονικά Εκπαιδευτικά παιχνίδια πραγματοποιείται online από 1η Μαρτίου έως 1η Μαΐου, για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών στο πεδίο της δημιουργίας ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών παιχνιδιών (serious games) και την παροχή εξειδικευμένης υποστήριξης προς τους διαγωνιζόμενους. 
… Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε επαγγελματίες δημιουργούς, καθώς και σε φοιτητές, μαθητές, ερευνητές που ενδιαφέρονται για τον χώρο. Μπορούν να συμμετάσχουν εταιρίες, μεμονωμένα άτομα ή ομάδες δημιουργών. Η υποβολή των συμμετοχών (παιχνιδιού ή ιδέας) γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 15 Απριλίου 2011 στον δικτυακό τόπο του διαγωνισμού. (http://www.serious-gaming.info/61_2Best_Learning_Game_Competition/4_Submission)
περισσότερα: http://www.ekt.gr/content/display?ses_mode=rnd&ses_lang=el&prnbr=82843

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση...

0 σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προγραμματισμός

Ανακοινώσεις Γραφείου Τύπου ΥΠΑΙΘ

Εκδηλώσεις/Δράσεις/Επιμόρφωση ΥΠΑΙΘ

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Esos.gr Rss Feed

back to top