Από το Blogger.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

14ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet "ΛΥΣΙΑΣ"

7:11 π.μ. - By Γιώργος Γώγουλος 0

Ο "ΛΥΣΙΑΣ" είναι Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet, ο οποίος οργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά. Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΥπΠΔΒΜΘ, από τα Εκπαιδευτήρια. Δούκα, τον OTE, την Info-Quest και τη Microsoft Hellas. Πραγματοποιείται σε δύο φάσεις, η αρχική φάση 12 Μαρτίου-26 Μαρτίου 2010 και η τελική 24 Απριλίου 2010 (πληροφορίες στο http://www.lysias.gr/).
Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική αλλαγή, μετασχηματίζοντας το ΛΥΣΙΑ σε ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό παιχνίδι αναζήτησης και γνώσεων. Μέσα από το παιδαγωγικό τρίπτυχο «ΑΝΑΖΗΤΩ-ΒΡΙΣΚΩ-ΕΠΙΛΥΩ/ΑΠΑΝΤΩ» μαθητές και μαθήτριες από Δ΄ Δημοτικού μέχρι και Γ΄Λυκείου επιλύουν θέματα που σχετίζονται με τις σχολικές γνώσεις αλλά και τα ενδιαφέροντά τους. Μπορείτε να «παίξετε» το νέο παιχνίδι στη διεύθυνση: http://www.lysias.gr/procedure/demo.asp
Εβδομαδιαίος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet "ΛΥΣΙΑΣ QUIZ"
Ο ΛΥΣΙΑΣ Quiz είναι o εβδομαδιαίος διαγωνισμός, ο οποίος διεξάγεται 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο (παράλληλα με τον καθιερωμένο ΛΥΣΙΑ). Στο διαγωνισμό αυτό μπορούν να παίξουν και μαθητές/τριες Γ΄ Δημοτικού (πληροφορίες στοhttp://www.lysias.gr/quizs/).

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση...

0 σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προγραμματισμός

Ανακοινώσεις Γραφείου Τύπου ΥΠΑΙΘ

Εκδηλώσεις/Δράσεις/Επιμόρφωση ΥΠΑΙΘ

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Esos.gr Rss Feed

back to top