Από το Blogger.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

elearning awards 2009

11:12 π.μ. - By Γιώργος Γώγουλος 0

Σας ενημερώνω για το διαγωνισμό elearning awards 2009
Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών ως τις 23/10/09 (το έπαθλο, ταξίδι για 21 τυχερούς εκπ/κούς στο Βίλνιους Λιθουανίας). Περισσότερες Πληροφορίες http://blogs.sch.gr/alouvris
Για ένατη διαδοχική χρονιά, το Ευρωπαϊκό Σχολικό Δίκτυο - EUN (European Schoolnet) διοργανώνει τα elearning awards 2009, τον πρωτοποριακό διαγωνισμό της Ευρώπης για την επιβράβευση των καλύτερων έργων (projects) στη χρήση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση μεταξύ των σχολείων των μελών κρατών του EUN. Από το 2001, έχουν απονεμηθεί συνολικά πολλές χιλιάδες € σε χρηματικά βραβεία. Τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμμετάσχουν και να καταχωρήσουν τα έργα τους με τα οποία διδάσκουν το αντικείμενό τους ενσωματώνοντας τις ΤΠΕ, έτσι ώστε να αναδειχθούν τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Στους νικητές, για κάθε κατηγορία, οι οποίοι επιλέγονται από διεθνή κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, θα προσφερθούν βραβεία αξίας χιλιάδων ευρώ σε ολοκαίνουργιο εξοπλισμό ΤΠΕ! Στα βραβεία του 2009 - τα οποία θα απονεμηθούν σε τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Vilnius της Λιθουανίας, από τις 26 έως τις 27 Νοεμβρίου 2009 - θα υπάρξει μια νέα κατηγορία για διεθνή συνεργασία, που αφιερώνεται ειδικά στις χώρες εκτός Ευρώπης.

Δηλώσεις συμμετοχής των έργων: 23 Οκτωβρίου 2009.

Η χώρα μας ήδη μετράει δύο επιτυχίες: το 2008 με το 2ο Γ/σιο Ζεφυρίου και το project Reduce - Reuse – Recycle, καθώς και το 2007 με το From classroom to museum, A dedication to Ancient Olympia από το Δημοτικό Σχολείο Καράτουλας Ηλείας Επίσης, η Ελλάδα μετράει αρκετές συμμετοχές τα προηγούμενα έτη.

Για τις/ους συναδέλφους στην Ελλάδα δημιουργήθηκε συγκεκριμένο ιστολόγιο έτσι ώστε να λειτουργήσει επικουρικά στον ετήσιο διαγωνισμό με πρόσφατες ανακοινώσεις τις συνεντεύξεις των Ελλήνων νικητών του 2007 και 2008. Τα έργα τους μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλους συναδέλφους και η ευχή μας είναι για ακόμη περισσότερες ελληνικές συμμετοχές αυτή τη χρονιά.
Υπεύθυνος στην Ελλάδα

Α. Λούβρης,
Παιδαγ. Σύμβουλος
για τα elearning awards 2009

Ετικέτες:

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση...

0 σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προγραμματισμός

Ανακοινώσεις Γραφείου Τύπου ΥΠΑΙΘ

Εκδηλώσεις/Δράσεις/Επιμόρφωση ΥΠΑΙΘ

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Esos.gr Rss Feed

back to top