Από το Blogger.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Διεθνής μαθητικός διαγωνισμός δημιουργίας εκπαιδευτικών web sites, με διάθεση προγραμμάτων Adobe...

4:15 π.μ. - By Γιώργος Γώγουλος 0

THINKQUEST WEBSITE COMPETITION 2009
ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΑ 400 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ADOBE ΠΑΚΕΤΑ
Ο διεθνής μαθητικός διαγωνισμός δημιουργίας εκπαιδευτικών web sites ThinkQuest 2009, ο οποίος διοργανώνεται από το Oracle Education Foundation, είναι ανοιχτός σε μαθητές και τους δασκάλους τους από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται από 3 έως 6 μαθητές, 9-19 ετών, και ένα δάσκαλο (Coach), εκπαιδευτικό του σχολείου. Για να ξεκινήσει η διαδικασία, οι Coaches πρέπει να εγγράψουν την/τις ομάδα/ομάδες τους επισκεπτόμενοι το web site του διαγωνισμού www.thinkquest.org μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2009. Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής του, ο coach μπορεί να αιτηθεί μέχρι 3 πακέτα, ανά ομάδα, με 4 δωρεάν προγράμματα της Adobe (Adobe Dreamweaver CS3, Flash CS3, Photoshop Elements 6, Premiere Elements 4) που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία των sites. Διατίθενται τα τελευταία 400 δωρεάν πακέτα - Εγγραφείτε τώρα!
Οι ομάδες δημιουργούν εκπαιδευτικά web sites εστιάζοντας σε μία από τις επίσημες κατηγορίες θεμάτων του διαγωνισμού. Τα Κριτήρια Αξιολόγησης ενθαρρύνουν τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, τα οποία μπορεί να είναι από διαφορετικά σχολεία, περιοχές ή χώρες. Οι συμμετοχές αξιολογούνται μέσω μιας διαδικασίας δύο σταδίων η οποία περιλαμβάνει αξιολόγηση από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο και στη συνέχεια από διεθνή επιτροπή εκπαιδευτικών που αξιολογεί τα sites με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Τελική ημερομηνία κατάθεσης των web sites 2 Απριλίου 2009.

Τα ολοκληρωμένα web sites δημοσιεύονται στη ThinkQuest Library, ώστε να είναι προσβάσιμα από όλο τον κόσμο! Οι νικήτριες ομάδες θα ανακοινωθούν την 1η Ιουνίου 2009 και θα κερδίσουν σημαντικά βραβεία, όπως φορητούς υπολογιστές, ψηφιακές κάμερες, χρηματικά ποσά για τα σχολεία, ενώ θα ταξιδεύσουν και στο ThinkQuest Live, την εκδήλωση απονομής των βραβείων, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο San Francisco της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 40.000 μαθητές διεθνώς έχουν συμμετάσχει στο ThinkQuest από την έναρξή του το 1996.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του Διαγωνισμού επισκεφθείτε το www.ThinkQuest.org

Ετικέτες:

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση...

0 σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προγραμματισμός

Ανακοινώσεις Γραφείου Τύπου ΥΠΑΙΘ

Εκδηλώσεις/Δράσεις/Επιμόρφωση ΥΠΑΙΘ

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Esos.gr Rss Feed

back to top